Ми працюємо | +38 050 150 4683

Готуємо каре ягняти у духовці27Лют, 24
Блог

Готуємо каре ягняти у духовці

Каре ягняти вирізають із цінної частини туші, що включає реберця. Це м’ясо дуже соковите та ніжне, тому готується досить швидко — максимум за 20-25 хвилин. Страви з нього виходять нежирними. Вони підходять навіть для дієтичного харчування.

0 коментарів92 Переглядів
Рамп стейк16Жов, 23
Блог

Рамп стейк – Особливості і нюанси приготування

Рамп-стейк є альтернативним відрубом, його назва свідчить про місце походження м’яса (з англійської мови, rump означає “кострець”). В деяких країнах його називають ромштексом і ромстейком, це пояснюється різницею у розкрою туші між Америкою та Європою.

0 коментарів356 Переглядів
Рецепт приготування мʼяса по-монгольськи12Жов, 23
Блог

Рецепт приготування мʼяса по-монгольськи вдома

Приготуйте цю солодку та водночас солону страву не виходячи з дому. Яловичина по-монгольськи, яка є основною стравою австралійсько-китайської кухні, є класичною стравою, яка поєднує чудовий блискучий соус із карамелізованою цибулею та хрусткою, ніжною яловичиною.

0 коментарів358 Переглядів
Стейк Т-боун з сальсою зі стручкового перцю та салатом з кіноа05Вер, 23
Блог

Стейк Т-боун з сальсою зі стручкового перцю та салатом з кіноа

Чи є щось краще, ніж стейк на грилі спекотного літнього дня? Додайте пиво, і воно буде максимально близьким до досконалості. Цей рецепт стейка Т-боун з смаженою сальсою зі стручкового перцю та салатом з кіноа є найкращим літнім шашликом.

0 коментарів254 Переглядів
Біф Веллінгтон рецепт29Сер, 23
Блог

Ідеальний “Біф Веллінгтон”

Справжня класика “Біф Веллінгтон” – це свято для смакових рецепторів та ідеальне блюдо для банкетного столу. Незважаючи на те, що його можуть вважати складною стравою, насправді приготування ідеального “Веллінгтона” – це просто та надзвичайно смачно.

0 коментарів466 Переглядів
Як приготувати брискет у духовці19Тра, 23
Блог

Як приготувати бріскет у духовці

Бріскет – це одна з найпопулярніших страв на грилі або в духовці. Це шматок яловичини, який швидко стає улюбленим частуванням на будь-якому барбекю. У цій статті ми розповімо, як приготувати бріскет у духовці, щоб отримати справжній шедевр у домашніх умовах.

0 коментарів818 Переглядів
Вибираємо яловичину і готуємо найсмачніший Каррі14Бер, 23
Блог

Вибираємо яловичину і готуємо найсмачніший Каррі

Каррі можна приготувати з різних інгредієнтів, але яловичина забирає першість, якщо ви хочете приготувати дійсно неймовірну страву. Є багато варіацій приготування каррі, які пішли з Індії, Таїланду, Малайзії та Шрі-Ланки.

0 коментарів809 Переглядів
Яку яловичину використовувати для смаження Стир-фрай03Бер, 23
Блог

Яку яловичину використовувати для смаження Стир-фрай?

Стир-фрай – це швидка і смачна страва абсолютно на кожен день. “Stir-fry” це спосіб приготування страв з м’яса, овочів або риби, де всі інгредієнти обсмажуються за високої температури в сковороді або каструлі і постійно перемішуються

0 коментарів864 Переглядів
Відруб для ростбіфу21Лют, 23
Блог

Який відруб найкраще підходить для ростбіфу?

Ростбіф – один із найпростіших і найсмачніших способів приготування яловичини. Все, що для цього потрібно, це вибрати правильний відруб, приправити його та дозволити духовці зробити всю важку роботу.

0 коментарів856 Переглядів
Як приготувати традиційний флорентійський стейк?09Лют, 23
Блог

Як приготувати традиційний флорентійський стейк?

Флорентійський стейк, один із найбільших стейків у світі, є королевою тосканської кухні. Далі ви побачите рецепт традиційної італійської страви Bistecca Alla Fiorentina від шеф-кухаря стейк-хауса.

0 коментарів897 Переглядів
UP