+38 050 150 4683
Приєднуйтесь – Telegram Logo Instagram Logo TikTok Logo Facebook Logo YouTube Logo

Сльози Вегана вітають вас на сайті www.sveganas.com

Ми піклуємося про ваші персональні дані та захищаємо їх, тому далі просимо детально ознайомитись з Політикою конфіденційності, якої дотримуються Сльози Вегана.

Користуючись веб-сайтом Сльози Вегана, реєструючись на веб-сайті і створюючи замовлення, або натискаючи кнопку «ЗАМОВИТИ» на веб-сайті, Ви визнаєте умови, зазначені нижче, а також даєте згоду на збір, зберігання і обробку ваших персональних даних відповідно до умов захисту персональних даних, викладених пунктах даної Політики конфіденційності.

Сльози Вегана беруть на себе зобов’язання захищати особисту інформацію користувачів веб-сайту та третіх осіб, яку ми отримуємо від користувачів веб-сайта та зобов’язуємося уникати неналежного використання такої інформації.

Працівники Сльози Вегана зобов’язуються обробляти та використовувати лише ті персональні дані, які необхідні для належного надання послуг з комерційної діяльності відповідно до стандартів безпеки роботи компанії.

Персональні дані користувачів сайту використовуються для належного забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист інформації в інформаційно телекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу”.

Для користування нашим веб-сайтом ви маєте усвідомлювати та приймати перераховані вище умови.

Авторські права

Власником цього веб-сайту є компанія Сльози Вегана. Усі візуальні та текстові матеріали, програмне забезпечення, ілюстрації, а також фото- та відео-контент захищені Законом України «Про авторське право й суміжні права».

Копіювання чи використання інформації з цього сайту в електронних та друкованих джерелах без згоди Сльози Вегана забороняється.

Якщо ви маєте запит на використання візуальних, текстових чи інших матеріалів з веб-сайту Сльози Вегана, будь ласка, зв’яжіться з нами, відправивши відповідний запит з детальним описом питань на електронну пошту – [email protected].

Конфіденційність інформації та обробка персональних даних

Під час користування цим сайтом Сльози Вегана можуть запитувати ваші персональні дані, а саме:

  • ім’я та прізвище
  • номер мобільного телефону
  • адреса електронної пошти
  • адреса доставки
  • платіжна інформація та будь-яка інша інформація, яку ви добровільно залишаєте на веб-сайті для сплати придбаного товару банківською карткою.

Надані вами персональні дані Сльози Вегана можуть використовувати з метою надання інформаційних послуг: розсилка новин, спеціальних пропозицій, опитування з метою покращення сервісу чи інформування про нові позиції на сайті.

З усіх питань, пов’язаних з обробкою, місцем зберігання і використанням персональних даних, будь ласка, надішліть запит на електронну пошту: [email protected].

Інше

Сльози Вегана на власний розсуд можуть  вносити правки до Політики конфіденційності.

Сльози Вегана не повідомляють вас зміни, внесені в Політику конфіденційності. Правки набувають чинності з моменту їх публікації у відвовідному розділі сайту.

UP
Доставка по Україні в термопакуванні з Холодоагентами